Sinds een tijdje bieden Telenet en Proximus bundels aan die interessant zijn voor gezinnen (Wigo en Tuttimus). Een bepaalde bedrag per maand naargelang het aantal simkaarten je gebruikt en alle data kan je dan vrij verdelen onder je gezin. Een populaire formule dat Orange ook binnenkort met Orange Love in hun portfolio zal opnemen. Orange doet alvast de straffe uitspraak om 20% goedkoper te zijn dan hun concurrenten.

Reeds beschikbaar in Spanje

Orange Love is al een tijdje beschikbaar in Spanje en geniet er een groot succes. Dit succes willen ze nu ook naar België brengen. Op welke manier de ‘Love’ formule juist zal werken is er voorlopig nog niet veel bekend, hierover komt Orange pas maandag met de nodige informatie naar buiten. Telenet en Proximus bieden naast internet, tv ook een vaste lijn aan die Orange momenteel niet heeft. Die plant Orange alvast ook niet onmiddellijk in te voeren. Waarschijnlijk zal je wel het mobiel internet tussen je verschillende mobiele sim kaarten van je gezin kunnen verdelen.

Het Spaanse aanbod bestaat uit drie verschillende formules:

  • 66,95 euro per maand voor internet, onbeperkt 200 belminuten en 8 GB data, te verdelen over twee mobiele lijnen
  • 84,95 euro per maand voor internet en bel je onbeperkt met 16 GB data.
  • 129,95 euro voor 3 mobiele, onbeperkt kan bellen en 24 GB aan data. Oin dit pakket zit ook Orange TV.

Maandag (toevallig net voor valentijn?) weten we hoe Orange dit gaat vertalen naar de Belgische markt en of ze in deze formules wijzigingen gaan aanbrengen.

Lees zeker nog even onze test over Orange TV en internet na twee maanden gebruik.

Bron: TechPulse