SAMENWERKINGEN

Op deze pagina kan je enkele voorbeelden vinden van video samenwerkingen met technologie bedrijven. Bezoek de Youtube pagina eDavy om een volledig beeld te krijgen van alle samenwerkingen.

Met duizenden abonnees op Youtube en Tiktok maakt en uploadt eDavy technische recensies en vlogs. Video’s die ook zeer goed gevonden worden via zoekacties via Google en Youtube. Youtube is vandaag de dag de laatste stap die veel mensen nemen bij hun aankoopproces van nieuwe technologie. eDavy probeert met zijn video’s zoveel mogelijk het snijvlak van technologie en creativiteit te verkennen.

eDavy werkt vooral samen met bedrijven die actief zijn in de sector over elektrische voertuigen, smartphones en smart home devices.*

Meest voorkomende samenwerkingen zijn:

  • video product reviews
  • event video’s/vlogs
  • wedstrijden
  • kanaal sponsoring (30 sec sponsor video bij elke video)

* Samenwerkingen met bedrijven die actief zijn in de EdTech markt zijn spijtig genoeg niet mogelijk door mogelijke belangenvermenging bij een ander project waar ik aan meewerk voor de Vlaamse Overheid.

Motorola-edavy
edavy-oppo
windgoo-edavy
edavy-cowboy

Zin in een partnership?

Ook plots zin om samen te werken? Stuur me een berichtje via het contactformulier en ik neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.