Als technologie liefhebber heb ik ook altijd een voorliefde gehad voor snelle en mooie auto’s. Hoewel mijn voorkeur qua auto tegenwoordig vooral rekening moet houden met mijn twee kleine kindjes en niet zozeer het aantal pk’s, wil niet zeggen dat je een nieuw model auto niet kan appreciëren. Daarom dat ik ook snel even mee deed aan een wedstrijd die ik online zag verschijnen waarbij je voor één hele dag de nieuwe Seat Ateca SUV kon testen. Je kreeg er bovendien nog een extra activiteit als verrassing bovenop. Deelnemen kon via http://ateca-experience.be/

Verrassing!

Ik was dus bijzonder tevreden dat ik en mijn partner, samen met 9 andere koppels, bij de uiteindelijke winnaars van deze wedstrijd waren. Op een zonnige zaterdag reden we dan ook vol verwachting naar de Seat dealer Lievens in Geel waar er enkele mooi uitgeruste Seat Ateca’s stonden te blinken voor de test. We arriveerden als vierde koppel van de 5 deelnemers die ochtend, dus we kregen nog de keus uit 2 sleutels en 2 enveloppen. Best spannend! Het was dan ook best grappig om de blik van mijn partner te zien toen onze activiteit een dagtrip naar Yvoir was, nabij Dinant in de Ardennen. In Yvoir mochten we dan twee Vespa’s lenen voor twee uur om de streek te verkennen. Op de middag werd er door Seat ook een goed gevulde picknick mand voorzien voor de lunch.

De Lunch in de picknick mand

De Lunch in de picknick mand

Picknick in Yvoir

Picknick in Yvoir

Lang genieten

Het was wel een eindje rijden naar Yvoir (1 uur en 45 minuten), waardoor we toch meer dan 3 uur ook hebben kunnen genieten van de Seat Ateca SUV. We kregen bovendien een goed uitgeruste diesel-versie met 190 PK, DSG en 4×4. Het panoramisch dak en mooie interieur maakte van de trip een aangenaam tijdverdrijf. Vooral het gevoel van veiligheid en ook luxe was bij deze auto bijzonder hoog. Bedankt Seat!