Onlangs kwam er van een collega op mijn werk de oproep om samen deel te nemen aan Race for the Cure, een loopwedstrijd voor het goede doel in Antwerpen. Een organisatie van Think Pink die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker.

Kaatje

Nog niet zo lang geleden had onze collega Kaatje ook haar strijd tegen deze vreselijke ziekte verloren en wilden we voor haar en haar familie tonen dat we haar nog zeker niet vergeten zijn. Dat we bovendien het onderzoek naar borstkanker financieel steunen door 6 km te lopen of 3 km samen gezellig te wandelen is een mooie plus.

De organisatie van Race for The Cure is bijzonder goed. Heel wat sponsors deden ook hun duit in het zakje met gratis drinken, een shirt, een koekje en een hotdog voor de lopers en wandelaars.

Lotgenoten

Race for The Cure is vooral voor de zogenaamde lotgenoten, mensen die momenteel lijden aan of genezen zijn van borstkanker, een moment voor hen om samen te komen en hun ervaringen te delen. Er is voor hen een afzonderlijke ruimte beschikbaar waar zij van een massage, een welkomstdrankje, een brunch en andere verrassingen kunnen genieten. Een topdag!

Na het lopen een roze hotdog nuttigen, moet kunnen ;)

Na het lopen een roze hotdog nuttigen, moet kunnen 😉