Iedereen wil graag snel en stabiel internet in huis. Zeker nu we tijdens de coronacrisis allemaal van thuis uit moesten werken of les volgen. Vaak zocht iedereen een rustige plek op doorheen het huis, maar dan merk je vaak op dat het internet niet altijd overal even snel en stabiel is. Toch zeker niet als je ook nog gaat vergaderen of lessen moet volgen via video.

Daarom dat ik op zoek ging naar een eenvoudige oplossing hiervoor en kocht ik me Nest Wifi aan met een router en mesh-extender. Met het Google Wifi mesh-internet kan je het internet eenvoudig uitbreiden doorheen je hele huis aan de volledige snelheid. Ideaal dus voor het hele gezin. Ik vertel er meer over in bovenstaande video.

Best jouw Nest Wifi hier: https://bit.ly/edavynest
(Ik verdien een kleine commissie als je producten koopt via deze link, waardoor je mijn blog een beetje steunt)