Fietsen zit al enkele jaren in de lift. Dat hebben ze ook bij Ledlenser begrepen. Of je nu met je elektrische fiets naar het werk zoeft, in je vrije tijd gaat fietsen in de natuur of eerder houdt van extreme avonturen met je mountainbike: voor elk van deze activiteiten voorziet Ledlenser de juiste fietsverlichting. Voor mountainbike-liefhebbers lanceert het merk zelfs een speciale winactie, onder het motto ‘Catch Your Perfect Moment’.

Het WOW-effect

“Met onze nieuwste campagne willen we aantonen wat voor Ledlenser het belangrijkste is, en dat is het creëren van een WOW-ervaring bij iedere fietser. Onze kwaliteit, onze producten en onze service zijn gericht op de gebruiker en we stellen vast dat die meestal spontaan met ‘WOW’ reageert bij het zien van een Ledlenser product in actie. Met onze lampen willen we meer vrijheid creëren voor de fietser, en hem in alle veiligheid op pad sturen”, aldus Patrick Oosterwijk van Dry Battery Sales, officieel verdeler van Ledlenser in de Benelux.

Zweibrüder Optoelectronics, moederbedrijf en eigenaar van de merknaam Ledlenser, is een Duitse firma die in 1993 het licht zag door de ondernemende tweelingbroers Rainer en Harald Opolka. Wat begon in hun garage in Solingen, is intussen uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van zak- en hoofdlampen met de nieuwste LED-technologie. Het bedrijf heeft bovendien al meer dan 100 productpatenten in het bezit. Dry Battery Sales is al jaren de exclusieve verdeler van Ledlenser voor de Benelux, en heeft in die tijd een uitgebreid dealernetwerk uitgebouwd.

https://youtu.be/A80adWlhWKM

Your Perfect Moment

Sinds 22 september start Ledlenser met zijn zoektocht naar het perfecte fietsmoment. Het gezicht van de campagne is Darren Berrecloth, freeride mountainbiker met internationale faam en ambassadeur voor Ledlenser. Fietsliefhebbers worden aangemoedigd om hun perfecte fietsmoment online te delen waarbij ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan, en maken zo kans op een spectaculaire fietsvakantie in Mexico.

Deelnemen kan tot 3 november 2016 op www.ledlenser.com/MTB. Een vijfkoppige jury – waaronder Darren Berrecloth himself – zal uit alle inzendingen zijn top 30 selecteren, waarna iedereen op zijn favoriet kan stemmen tot 9 december. Acht winnaars mogen dan uitkijken naar een vierdaags actief fietsweekend in Mexico met Darren Berrecloth en Julia Hoffman in februari 2017. Op het programma staan onvergetelijke ervaringen en afdalingen op verschillende mountainbike parcours, met begeleiding van deze 2 professionals.

Liefde voor extremen

Wie deelneemt aan de wedstrijd maakt bovendien kans op een XEO19R hoofdlamp. Het bijzondere aan deze lamp is dat ze niet 1 maar 2 LEDs heeft die je bovendien individueel kan aanpassen aan je prestaties: hoe sneller je bent, hoe helderder de verlichting. Bovendien past de XEO19R zich automatisch aan zijn omgeving aan dankzij de Optisense Technologie. In Boost-modus produceert de lamp makkelijk 2000 Lumen over een afstand van 300 meter ver. Handig is de Power Box waarmee je de lamp oplaadt, die ook kan dienen als power bank om bijvoorbeeld je smartphone mee op te laden. En past de XEO niet op je stuur, monteer hem dan op je helm of gebruik hem als accessoire voor je GoPro.

Niet enkel mountainbikers winnen terrein met Ledlenser. De high-end zak- en hoofdlampen zijn voor iedereen met een liefde voor extremen. Of je nu gaat fietsen, lopen, boarden of skiën: Ledlenser lampen zijn klaar om elke uitdaging in het donker aan te gaan.

Light’s out, LED’s on!

Wie de lampen van Ledlenser graag zelf wil ervaren, kan van 21 tot 24 oktober een bezoekje brengen aan de Bike Motion fietsbeurs in Utrecht. Op stand F034 kunnen bezoekers plaatsnemen in de speciale Ledlenser fietstunnel. In België houdt de tunnel een tussenstop tijdens Velofollies in januari 2017.