Voor mijn Youtube kanaal en video projecten had ik nood aan een nieuwe high end computer. Deze nieuwe computer zou zowel bruikbaar moeten zijn voor video editing, dus een goede CPU is belangrijk, streaming (dus graag voldoende werkgeheugen) en een goede grafische kaart om ook af en toe eens te gamen.

Dan begint de zoektocht vaak naar het samenstellen van een nieuwe gaming desktop, maar door de enorm hoge prijzen van zowel CPU’s, maar vooral GPU’s is het vandaag de dag soms goedkoper om een pre-built systeem te kopen van de bekende merken zoals HP. Mijn keuze viel uiteindelijk op de HP Omen 30L met een i9 processor, 32 GB werkgeheugen en een RTX 3080. In bovenstaande video geef ik meer uitleg over mijn nieuwe aankoop.

Koop deze HP Omen 30L hier: https://cb.prf.hn/l/6ldEJQA (Coolblue) Let op tijdelijk in promotie!