In een nieuwe blogpost vertelt het Google Educatie Team meer over hun plannen om Chromebooks in de toekomst nog makkelijker te integreren in elk klaslokaal. Uit gesprekken met leerkrachten, schoolbeheerders en educatieve softwareontwikkelaars over Chromebooks in de klas, ontdekte Google al snel dat er nood is aan meer hulpmiddelen en duidelijkheid. Hiervoor ontwikkelt Google momenteel de gloednieuwe Chromebook App Hub. Een online hulpmiddel waarmee leerkrachten, beheerders en ontwikkelaars zullen kunnen samenwerken om meer te weten te komen over Chromebook-apps en activiteitsideeën voor scholen.

Lesideeën delen

In de Chromebook App Hub zal je ook ideeën van andere leerkrachten vanover de hele wereld kunnen vinden over hoe Chromebooks in de klas kunnen worden gebruikt. Buiten inspiratie zal je er ook tips voor succes, gedifferentieerde instructiestrategieën en links naar aanvullende bronnen, zoals video’s, activiteiten en websites kunnen vinden.

Wil je als leerkracht op de hoogte worden gebracht wanneer deze Chromebook App Hub ter beschikking is of wil je misschien zelf meewerken om ideeën te delen? Vul dan volgend formulier in.