Projecteren en presenteren met in het onderwijs populaire Chromebook laptops

Epson heeft de iProjection-app voor Chromebooks uitgebracht, zodat leerlingen en leraren content via de projectoren van Epson kunnen weergeven vanaf hun Chromebooks. Met deze app kunnen gebruikers zich gemakkelijk door het klaslokaal bewegen en probleemloos draadloos content delen met de hele klas vanaf hun laptop, met behulp van de projector in het klaslokaal.

De iProjection-app voor Chromebooks kan content eenvoudig weergeven vanaf een Chromebook op een Epson-projector. Met de combinatie van onze software voor projectie vanaf meerdere pc’s en de iProjection-app voor Chromebooks, kunnen leraren verbinding maken met maximaal 50 apparaten en content van maximaal vier Chromebooks tegelijk weergeven. Hiermee wordt de ervaring voor samenwerkend leren verder verbeterd.

Epson iProjection-app

Leraren kunnen volop profiteren van de gratis iProjection-app voor draadloze weergave van documenten, foto’s en webpagina’s vanaf Chromebooks en de meeste iOS Apple-apparaten met iOS 4.2 of hoger, waaronder iPad, iPhone en iPod touch, en de meeste Android-apparaten met Android 2.3 of hoger.