Het Belgische Cowboy is ondertussen aan hun derde versie van hun populaire elektrische fiets. Nadat ik 2 jaar geleden hun eerste versie aan de tand voelde op dit kanaal is het nu de beurt aan versie 3. Deze versie heeft heel wat nieuwe updates van vooral de app, enkele nieuwe kleuren, maar ook zeer mooie designer spatborden. De kostprijs van de fiets ging echter ook wel naar omhoog. Ik vertel er meer over in de video.

Manual unlock komt er volgens Cowboy binnenkort wel aan lieten ze weten na het bekijken van mijn review. Ze lanceren dit in de tweede helft van november. Dan kan je de fiets opstarten door met de batterijsleutel de batterij even los te koppelen en terug in te klikken. Handig dus als je smartphone met een lege batterij zit.

Een community website die je zeker ook eens moet bekijken nadat je de fiets besteld hebt, is cowboy.tools. Daar lijsten ze op welke accessoires getest en goedgekeurd zijn om te gebruiken op de Cowboy fiets. Zo kan je er bijvoorbeeld ook enkele nadelen snel oplossen zoals die ontbrekende staander/pikkel.

Heb je zelf interesse om deze Cowboy te bestellen dan kan je gebruik maken van deze link, die je de spatborden ter waarde van €89 gratis en voor niets geeft. Ik krijg er enkel ook van Cowboy dan een leuk gadget voor in de plaats zoals een rugzak, helm of andere accessoire. Dit kan trouwens elke Cowboy eigenaar doen eens hij de fiets in bezit heeft.

De Cowboy referral link voor gratis spatborden: https://share.cowboy.com/r/davyva

Meer info en bestellen kan via http://cowboy.bike/