Elk jaar organiseert Acer een Next@Acer evenement, waarin ze hun belangrijkste nieuwe producten aankondigen voor het komende jaar. Dit jaar was de beurs in New York en kondigden ze onderstaande nieuwe producten aan. 

Acer Nitro serie desktops en schermen

Aangedreven door maximaal 8e generatie Intel Core processoren en NVIDIA GeForce GTX 1070 grafische kaarten, leveren de Acer Nitro 50 serie desktops prestaties die, volgens Acer, verder gaan dan de eisen van de casual gamer en die eenvoudig zware grafische taken aankunnen

De Acer Nitro VG0 en RG0 monitoren hebben in 2018 allebei de Red Dot Design Awards in de wacht gesleept. Deze zijn voorzien van AMD RadeonTM FreeSync1 en maximaal 1 ms Visual Response Boost2 voor soepel tear-free gamen.

Nitro_50

Predator Orion 5000 Gaming desktops

De nieuwe Predator Orion 5000 serie gaming desktops zijn uitgerust met maximaal 8e generatie Intel Core i7+ 8700K processoren gecombineerd met de nieuwste Intel Z370 chipset1 en maximaal twee NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti grafische kaarten in SLI.

Het chassis is voorzien van een transparant zijpaneel volgens EMI-norm, zodat het binnenwerk zichtbaar wordt. Door de segmenten van het IceTunnel 2.0 luchtstroombeheer krijgt elke sector een eigen luchtstroom om warmte af te voeren. Cool!

Predator Orion 3000 serie: Met maximaal 8e generatie Intel Core i7+ processoren en tot de NVIDIA GeForce GTX 1080 grafische kaart ondersteunt de VR-Ready desktop ook 4K games waarbij de gamers loepzuiver de tegenstander op het slagveld op de korrel kunnen nemen. Pang pang!

Predator_Orion_5000

Predator Orion 5000

De nieuwe Predator Helios 500 en 300 notebook

De nieuwe Predator Helios 500 combineert tot de 8e generatie Intel CoreTM i9+ processoren met een overklokbare NVIDIA GeForce GTX 1070 grafische kaart voor een indrukwekkend gamevermogen. Door de  thermische architectuur blijft de Predator Helios 500 volgens Acer tijdens een gamemarathon soepel en koel draaien.

De Predator Helios 500 heeft een uitstraling met blauwe verlichting en sieraccenten die extra opvallen op het gitzwarte chassis. Dun en licht kunnen we zo een gaming beestje niet benoemen, maar zo zijn de meeste gaming notebooks wel.

De Predator Helios 300 Special Edition is wel heel speciaal met het witte chassis met elegante gouden accenten. Deze is voorzien van een 15,6” FHD IPS beeldscherm met een verbeterde 144 Hz beeldfrequentie, een 8e generatie Intel Core i7+ processor en een overklokbare NVIDIA GeForce GTX 1060 grafische kaart.

Predator_Helios_500

Predator Helios 500

De 15 inch Swift 5 notebook

Het dunne chassis van de Acer Swift 5 met 15” beeldscherm weegt minder dan een kg, ideaal voor gebruikers die veel op pad zijn. De Swift 5 wordt aangedreven door Windows 10, levert uitstekende prestaties en heeft een batterijduur van een hele werkdag.

Het Full-HD IPS1 touchscreen van de Swift 5 heeft een ultradunne rand van slechts 5,87 mm voor een ongelofelijke 87,6% scherm/behuizing verhouding die zorgt voor een optimale kijkervaring.

Swift 5

Swift 5

De nieuwe 13 inch premium Chromebook Spin

De nieuwe Acer Chromebook Spin 13 wordt gekenmerkt door een stijlvol en volledig aluminium ontwerp. Volgens Acer alvast duurzaam, dun en licht. Deze nieuwe Acer Chromebook is ontworpen met het oog op productiviteit en uitgerust met een beeldscherm met een 3:2 beeldverhouding. Daardoor ontstaat er meer verticale ruimte dan bij de bredere 16:9 schermen, zodat je minder hoeft te scrollen bij het bewerken van documenten en spreadsheets.

De nieuwe Chromebook is uitgerust met 8e generatie Intel Core processoren voor uitzonderlijke prestaties en lange batterijduur. Daarenboven is het toestel uitgerust met USB 3.1 Type-C Gen 1 aansluitingen voor het eenvoudig overdragen van gegevens en voor gemakkelijk opladen. Bovendien biedt deze ondersteuning voor Android apps via de Google Play Store.

Acer Chromebook Spin 13

Acer Chromebook Spin 13

Acer Chromebook Spin 13

Acer Chromebook Spin 13

Een nieuwe 15 inch convertible Chromebook

De Acer Chromebook Spin 15 is uitgerust met 360° scharnieren en een 15,6” beeldscherm: ideaal voor het streamen van media, voor apps en voor werk. De omhoog gerichte luidsprekers leveren volgens Acer een stevig geluid bij het beeld. Het Corning Gorilla Glass touchpad zorgt voor soepel navigeren met de vingers. Met een batterijduur van 13 uur betekent het alvast dat je niet snel moet zoeken naar een stopcontact op het vliegtuig of de trein. De Chromebook biedt bovendien zoals de meeste nieuwe Chromebooks ook ondersteuning voor Android apps via de Google Play Store.

Chromebook Spin 15

Chromebook Spin 15

Chromebook Spin 15

Chromebook Spin 15