LAATSTE ARTIKELEN

Oppo Find X5 Pro review

Dankzij Oppo België kreeg ik de kans om hun Oppo Find X5 Pro vlaggenschip enkele weken aan de tand te voelen. Oppo’s nieuwe smartphone belooft een aantal grote verbeteringen ten opzichte van de Find X3 Pro waaronder een Snapdragon 8Gen1, twee 50MP camera’s en een 13MP x2 zoomcamera.

Vergeet niet om te abonneren op mijn Youtube kanaal! https://bit.ly/331uBnH

Koop de Find X5 Pro bij:
https://bit.ly/3F8IiU6 (Bol)
https://cb.prf.hn/l/5mvyMMo (Coolblue)

Is dit de beste monitor voor thuiswerkers?

Ik had nood aan een nieuwe zakelijke monitor voor mijn thuiswerkplek. De BenQ GW2785TC kwam op mijn radar omdat deze is uitgerust met een usb-C poort, waarmee je ook je laptop kan opladen (maximaal 60 watt). Je kantelt, draait of verstelt deze monitor in de hoogte voor het aannemen van de juiste ergonomische zithouding. Door het blauwlichtfilter en trillingsvrije (Eye-Care) technologie voorkom je vermoeide ogen en hoofdpijn. Daarnaast zie je op het IPS paneel vanuit iedere kijkhoek dezelfde scherpe beelden en kleuren, ook wanneer je niet direct voor het scherm zit.

Koop de BenQ GW2785TC hier: https://cb.prf.hn/l/BdQdLJ3

Vergeet niet om te abonneren op mijn Youtube kanaal! https://bit.ly/331uBnH

Deze mini e-bike heeft verrassend veel voordelen!

Ik kreeg de mini e-bike Windgoo B20 opgestuurd voor een test in deze video. De elektrische fiets bevat een 350 Watt, 36V Motor. De Windgoo B20 haalt hiermee een snelheid van 20 tot 25 km/h en een actie radius van gemiddeld 20 km. Daarnaast bevat de fiets ook een cruise functie en kan je de fiets opvouwen, waardoor je de fiets gemakkelijk vervoert in de trein, bus of auto.

Koop de Windgoo B20 bij Bol.com: https://bit.ly/37TLLJR

HP Omen 30L review – zijn pre-built gaming pc’s echt goedkoper?

Voor mijn Youtube kanaal en video projecten had ik nood aan een nieuwe high end computer. Deze nieuwe computer zou zowel bruikbaar moeten zijn voor video editing, dus een goede CPU is belangrijk, streaming (dus graag voldoende werkgeheugen) en een goede grafische kaart om ook af en toe eens te gamen.

Dan begint de zoektocht vaak naar het samenstellen van een nieuwe gaming desktop, maar door de enorm hoge prijzen van zowel CPU’s, maar vooral GPU’s is het vandaag de dag soms goedkoper om een pre-built systeem te kopen van de bekende merken zoals HP. Mijn keuze viel uiteindelijk op de HP Omen 30L met een i9 processor, 32 GB werkgeheugen en een RTX 3080. In bovenstaande video geef ik meer uitleg over mijn nieuwe aankoop.

Koop deze HP Omen 30L hier: https://cb.prf.hn/l/6ldEJQA (Coolblue) Let op tijdelijk in promotie!

INNR slimme lampen, goedkoper dan Philips Hue, ook beter?

Van Innr kreeg ik een setje slimme lampen om thuis te testen. Innr is een bedrijf dat dergelijke slimme lampen levert en zichzelf goedkoper op de markt positioneert dan grotere broertje Philips Hue. Maar is het ook kwalitatief gelijkwaardig? Dat zie je in deze video.

Koop INNR lampen hier:

https://cb.prf.hn/l/6Wx8oQg (Coolblue)
https://bit.ly/3rAzFLA (Bol)

Nieuwe ervaringen met Mealhero in 2022

Na ongeveer 3 jaar na mijn eerste uitgebreide review van de slimme Mealhero stomer werd het nog eens tijd om opnieuw te kijken hoe het product en de service is geëvolueerd. In bovenstaande video ga ik opnieuw aan de slag met deze slimme stomer en vertel ik mijn vernieuwde (kook-)ervaringen met dit slim product.

Meer informatie: https://www.mealhero.me/

Win een Oppo prijzenpakket van bijna 900 euro!

0

In samenwerking met Oppo Belgium geef ik een leuk pakket weg met een Oppo Reno 6 Pro 5G smartphone, een Oppo Band fitnesstracker en Oppo Air Enco draadloze bluetooth oortjes. Een prijzenpakket van bijna €900 dat je kan winnen. Bekijk de video om alle informatie te krijgen over hoe je de prijzen kan winnen.

Vergeet niet om te abonneren op mijn Youtube kanaal! https://bit.ly/331uBnH

Kooplinks:

Swappie: betrouwbare iPhones voor een scherpere prijs?

Bij Swappie hoef je niet zelf een verkoper op te zoeken, af te spreken, of het risico lopen om te worden opgelicht. Swappie.com is een veilige en betrouwbare webwinkel waar je voor de betere prijs dan nieuw een weinig gebruikte en volledig functionerende smartphone kunt bestellen. Al hun telefoons zijn uitvoerig getest en gerepareerd volgens een grondige werkwijze en met behulp van de nieuwste technologie. Daarom kunnen ze je op iedere telefoon een 24 maanden Swappie garantie aanbieden!

Link: https://swappie.com/nl/

Koop deze elektrische step NIET!

In deze video neem ik de Microgo v2 onder de loep. Deze elektrische step heeft een topsnelheid van 25 km/u en brengt je met een volle batterij een 30 km ver. Toch is het geen perfect transportmiddel wat ik wat probeer te duiden in deze video.

Oppo Reno 6 Pro 5G review

OPPO heeft recent zijn nieuwste smartphones in de Reno Series voor West-Europa aangekondigd: Reno6 5G en Reno6 Pro 5G. De Reno6 Series zet verder in op nog betere portretvideo mogelijkheden , zoals Bokeh Flare Portrait Video om filmische bokeh-effecten aan video toe te voegen, en verbeterde AI Highlight Video om elk moment helder op video vast te leggen, ongeacht de lichtsituatie. In deze video geef ik mijn mening van deze telefoon na 2 weken gebruik.

Kooplinks:

Reno 6 Pro 5G (Bol) https://bit.ly/2XLPC6K
Reno 6 Pro 5G (Coolblue) https://cb.prf.hn/l/6qWYNLL
Reno 6 (Coolblue) https://cb.prf.hn/l/KX50vBm
Reno 6 (Bol) https://bit.ly/3CL1G7n