donderdag, mei 26, 2022
HomeReviewsToadi de zelfrijdende tuinrobot die ook je tuin bewaakt

Toadi de zelfrijdende tuinrobot die ook je tuin bewaakt

De afgelopen maanden reed er een zelfrijdende robot in mijn tuin. Toadi, de tuinrobot zonder perimeterdraad, gebruikt een 4K-camera om autonoom in uw tuin rond te rijden. De maaimotor met hoge prestaties maaide ook hoger gras tot een goede lengte. Toadi is uitgerust met een 4K-camera en diverse sensoren.

Door de nachtvisie kan Toadi ’s nachts uw tuin beveiligen. De robot is momenteel nog in b├Ęta-fase, dus heel wat functionaliteiten zijn nog niet 100% op punt. Doordat Toadi via het draadloze internet updates krijgt, zie je wel regelmatig verbeteringen en voegt met nieuwe functie toe. Toadi heeft alvast de ambitie om niet enkel je gras te maaien, maar in de toekomst echt jouw persoonlijke robot assistent te worden.

In bovenstaande video vertel ik alvast veel meer over Toadi en wat je allemaal van deze persoonlijke robot kan verwachten.

Meer info: https://www.toadi.com/nl_BE/

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...