zondag, juli 3, 2022
HomeReviewsCrosscall Core X-4 is een smartphone en action camera in 1 toestel

Crosscall Core X-4 is een smartphone en action camera in 1 toestel

De CrossCall Core-X4 smartphone is bestand tegen extreme omstandigheden. De behuizing is stevig, waardoor de smartphone een val van maximaal 2 meter overleeft. Verder is het toestel zowel stof- als waterdicht. Je neemt deze ruggedized smartphone dus zonder zorgen mee naar de bouwplaats of op een avontuur in de buitenlucht. Het compacte 5,45 inch hd scherm bedien je ook wanneer je handschoenen aan hebt. Je hoeft dus niet elke keer je handschoenen uit te trekken als je iemand wil bellen. Met een Snapdragon 450 processor en 3 GB werkgeheugen blinkt deze dual sim smartphone niet uit in kracht. Je gebruikt hem dus vooral om te bellen en berichten te sturen. Foto’s en video’s maak je met de 48 megapixel camera achter op het toestel. Ik vertel en toon er meer over in bovenstaande video.

Koop de Crosscall Core X-4 bij:

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...