donderdag, mei 26, 2022
HomeTech nieuwsSpeel zelf Mario Kart in het echt met BattleKart!

Speel zelf Mario Kart in het echt met BattleKart!

Op 9 juli 2021 opent een nieuwe BattleKart in Herentals. BattleKart is een hypermoderne karting met een mix van videogames, augmented reality en elektrisch karten die je ongekende sensaties laat beleven ! Stel je een piste voor waarop ze verschillende circuits en spelmodi projecteren, en waarop je op volle kracht rijdt in je elektrische kart, terwijl je in interactie bent met de omgeving, de bonussen en de andere spelers. Je moet het echt zelf ervaren om te geloven hoe leuk het wel niet is.

Meer info: https://www.battlekart.com/nl/

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...