donderdag, mei 26, 2022
HomeE-bikesNieuwe Cowboy 4 ST e-bike getest!

Nieuwe Cowboy 4 ST e-bike getest!

Ik ging even langs bij Cowboy in Brussel om hun nieuwste model van elektrische fiets te testen op de dag van de lancering. De verrassing was nog groter toen het bleek dat ze 2 nieuwe modellen voorstelden, de Cowboy 4 en Cowboy4 ST (step through). Ik maakte bovenstaande video met alle informatie en met de nodige detailbeelden van de fietsen.

Gebruik deze link en krijg 100 euro korting: https://share.cowboy.com/r/davyva

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

1 REACTIE

  1. hallo, leuk filmpje en uiteindelijk overtuigd geraakt om een 4s te kopen, heb hem besteld, maar nu toch wel wat vragen? Ivm met het voorgeschreven slot waar je dat gaat monteren? tijdens een rit… ( ivm de diefstalverzekering, zie voorwaarden) hebben ze hier over nagedacht ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...