dinsdag, november 30, 2021
HomeE-bikesFatbike Fun met de ESMaster Rock Wheel 750R Pro e-Bike

Fatbike Fun met de ESMaster Rock Wheel 750R Pro e-Bike

De zon is weer in het land, dus we kunnen opnieuw veel gaan fietsen. Met mijn nieuwe ES Master Rock Wheel 750R Pro elektrische fatbike gaat dat alvast goed lukken. Met zijn dikke banden is elke rit zeer comfortabel en kan je er ook wel eens een offroad avontuur met wagen. In deze video vertel ik meer over deze elektrische plooifiets en wat ik er van vond na enkele weken in bezit.

Je kan deze fiets bestellen bij ESMaster. Een online fietshandelaar actief in Nederland en België en die zeer sterk inzet op een goede support en helpdesk. Ik bracht hen op de hoogte dat ik een video review van de fiets ging maken en ze boden spontaan ook een unieke kortingscode ‘Davy75!’ aan van niet minder dan €75 op hun Rock Wheel 750R Pro topmodel.

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Loading...