dinsdag, november 30, 2021
HomeReviewsRaspberry Pi 400 : een volledige computer in een toetsenbord

Raspberry Pi 400 : een volledige computer in een toetsenbord

De Raspberry Pi 400 is een computer in een toetsenbord verwerkt. Het is bovendien een zeer goedkope computer die heel interessant kan zijn voor het onderwijs. Je kunt er veel meer met doen dan je zou denken, maar het heeft uiteraard ook zijn beperkingen.

In deze video vertel ik meer over deze spotgoedkope computer en vertel ik mijn persoonlijke ervaringen over de mogelijkheden. Ook mijn eigen zoon van 9 jaar ging er mee aan de slag voor zijn schoolwerk. We ontdekten heel wat mogelijkheden, maar ook wat nadelen en tekortkomingen. Het is belangrijk dat je daar bewust van bent voordat je tot de aankoop van een dergelijke thuiscomputer overgaat.

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Loading...