vrijdag, september 17, 2021
HomeReviewsOnePlus 8T review na 1 maand gebruik

OnePlus 8T review na 1 maand gebruik

In deze video vertel ik meer over de OnePlus 8T smartphone. Een goede en betaalbare middenklasser die misschien nergens echt in uitblinkt, maar wel enkele zeer goede features heeft. Denk daarbij aan een prachtig display, een mooi design, goede batterijduur, en een camera die gewoon goed zijn werk doet. Je moet wel aan enkele andere features inboeten die duurdere smartphones wel hebben, maar daar vertel ik alles over in bovenstaande video.

Koop de OnePlus 8T bij Coolblue en steun hierbij ook een beetje mijn blog.

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

print

Comments

comments

Loading...