vrijdag, september 17, 2021
HomeReviewsGalaxy Z Fold 2 review : is dit de vouwbare telefoon van...

Galaxy Z Fold 2 review : is dit de vouwbare telefoon van de toekomst?

In deze video bespreek is de vouwbare Samsung Galaxy Z Fold 2. Een telefoon met niet minder dan 5 camera´s, een 120 hertz vouwbaar plastieken scherm dat zo groot is als een kleine tablet. Na enkele weken gebruik is het alvast een concept met mogelijk heel wat toekomst.

Je bent snel gewend aan het grotere scherm wanneer je het nodig hebt. Het is de eerste vouwbare telefoon die ik echt aan mensen zou kunnen aanraden als ze hiervoor een budget hebben en ook voorbij de nadelen en de stevige prijs kunnen kijken.

Koop de Samsung Z Galaxy Fold 2:
bij Bol.com
Bij Coolblue

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

print

Comments

comments

Loading...