zondag, juli 3, 2022
HomeVLOGHoe verdien je geld met Youtube advertenties?

Hoe verdien je geld met Youtube advertenties?

Ik krijg regelmatig de vraag over hoe je juist geld kunt verdienen met Youtube. Dit kan uiteraard op diverse manieren, maar de meest bekende is als Youtube Partner, waarbij je een deel van de advertentie inkomsten van je eigen video’s krijgt. Ik ben officieel Youtube partner en mijn kanaal is officieel ‘monetized’. Hiermee kan ik nu per video geld verdienen met advertenties.

In deze video vertel ik meer over het proces dat ik heb gevolgd om deze mijlpaal te bereiken en geef ik tips om deze stap zelf te bereiken als beginnende Youtuber.

Ben jij trouwens nog geen abonnee van mijn Youtube kanaal? Snel doen dan als je in de toekomst zeker geen video wil missen!

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...