zondag, juli 3, 2022
HomeVLOGHoe ik telewerken tijdens Covid-19 thuis organiseer

Hoe ik telewerken tijdens Covid-19 thuis organiseer

Sinds enkele weken zijn de lessen in Vlaanderen en Nederland opgeschort. Veel ouders moeten echter ook nog steeds blijven telewerken van thuis uit. Ondertussen zijn de meeste kinderen ook dagelijks druk in de weer met aanlooplessen in afwachting van het opnieuw opstarten van de scholen. Een dosis structuur is bij jonge kinderen geen overbodige luxe. In deze vlog vertelt ik hoe ik als ICT-adviseur bij KlasCement het opschorten van de lessen aanpak met mijn gezin. Een uitdagende combinatie tussen telewerken en het passen op zijn jonge kinderen.

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...