dinsdag, november 30, 2021
HomeReviewsSomfy Indoor Camera review

Somfy Indoor Camera review

In deze video bespreek ik de Somfy Indoor beveiligingscamera. Deze Full-HD camera werkt met bijhorende app en hiermee kan je ook je huis beveiligen door het ingebouwde alarmsysteem. De camera heeft een handige privacy functie die de cameralens ook afdekt als je niet wil dat er beelden worden opgenomen.

De Somfy Indoor camera werkt samen met verschillende diensten zoals Amazon Alexa & IFTTT. Een handige functie is ook de 30 seconden beeldopname bij bewegingsdetectie en je kan gratis videoclips downloaden of uploaden naar Dropbox, Google Drive of OneDrive.

Bestel deze camera bij Bol.com: https://bit.ly/39WovHD

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Loading...