vrijdag, augustus 19, 2022
HomeTech nieuwsTe gast in een podcast van Buiten De Krijtlijnen

Te gast in een podcast van Buiten De Krijtlijnen

In de laatste week van 2019 was ik voor het eerst te gast in de podcast van Buiten De Krijtlijnen. Buiten De Krijtlijnen is een podcast over onderwijs. Aan de hand van gesprekken met experts, leerkrachten, directeurs, pedagogen en ondernemers probeert het antwoorden te vinden op de onderwijsvraagstukken van deze tijd. Deze podcast wil ook inspireren, creëren en motiveren. Er worden veel hedendaagse problemen besproken, maar er worden ook positieve antwoorden en tips gegeven om deze problemen aan te pakken.

Buiten De Krijtlijnen werd opgericht door Rinke Vanhoeck. Rinke is zelf actief in het onderwijs als leerkracht secundair onderwijs en probeert wat hij meemaakt in de praktijk, te gebruiken in de podcast om zo tot concrete en verhelderende gesprekken te komen.

De podcast kan je via verschillende kanalen beluisteren:

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...