dinsdag, november 30, 2021
HomeLifeWebsite leert ouders de wereld van gaming

Website leert ouders de wereld van gaming

Is jouw kind een gamer en weet je niet waar hij of zij elke dag met bezig is? De website Speelhetslim.be maakt ouders wegwijs in de – soms wat ondoordringbare – wereld van videogames. Je leest tips & tricks over verstandig en veilig gamegedrag en ontdekt hoe je (de privacy van) je kind online beschermt, maar ook waarom je zelf best eens meespeelt én waarom games veel leerrijker zijn dan je misschien altijd al dacht. Til je kennis over gamen naar het volgende level!

Gamen is superpopulair bij kinderen en jongeren. Maar is het dat ook bij ouders? Hoeveel weet jij over gamen? Kan je meepraten aan tafel? En weet jij waar hun favoriete spel over gaat? Kortom: ben je een totale noob of een echte pro? Op de website kan je ook een test doen om als ouder jouw kennis over gaming te controleren.

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Loading...