donderdag, juni 30, 2022
HomeAutoBMW introduceert hun Intelligent Personal Assistant voor in de wagen

BMW introduceert hun Intelligent Personal Assistant voor in de wagen

Persoonlijke digitale assistenten kunnen tot vandaag vooral vinden in onze smartphones of in kleine luidsprekers in onze huiskamers. BMW wil hier echter snel verandering in brengen en komt met hun eigen BMW Intelligent Personal Assistant in hun nieuwste wagens.

“Hey BMW”

Vanaf maart 2019 zal er ook een intelligente, digitale hulp aan boord zijn in een nieuwe BMW die reageert op “Hey BMW”. Dit zal het begin zijn van een nieuw tijdperk waarin bestuurders steeds meer in staat zullen zijn om hun auto te bedienen en toegang te krijgen tot functies en informatie door eenvoudigweg gebruik te maken van hun stem. De beschikbaarheid voor de Belgische en Luxemburgse markt is voorlopig nog niet gekend. 

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...