Volg de guidelines voor online influencers of riskeer een boete

0
375

De FOD Economie bracht nieuwe guidelines uit voor online influencers. Belangrijke regels die iedereen moet volgen of je riskeert zware boetes. De hashtage #reclame zal binnenkort alvast regelmatig trending zijn in Vlaanderen.

In bovenstaande video probeer ik eenvoudig deze nieuwe regels toe te lichten en waar je als consument en influencer op moet letten. Iedereen die producten promoot op sociale media of op een blog is volgens FOD Economie al snel een influencer, zelfs jij op je eigen Facebook pagina. Denk dus maar snel even na voordat je op Twitter even vertelt dat je lekker hebt gegeten in een bepaald restaurant.

print

Comments

comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here