zondag, juli 3, 2022
HomeSportDecathlon Ski and Snow Academy

Decathlon Ski and Snow Academy

De droom van elke 6-jarige jongen vandaag de dag is om een Youtube-ster te worden. Dat is ook wat mijn zoon graag later wil worden. Wie ben ik dan om hen op zijn minst die kans te gunnen en hem even zijn 3 minutes of fame te geven? Ik help hem dan graag al eens op weg met zijn eerste eigen Youtube video waarin hij de hoofdrol speelt.

In februari en maart 2018 heeft Lucas namelijk de eerste Decathlon Ski Academy gevolgd om in groep en onder begeleiding te leren skiƫn. De skilessen gingen elke zaterdag door in de indoor skipiste Aspen te Wilrijk. In bovenstaande video geef ik even een sfeerbeeld over deze leuke ervaring.

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...