vrijdag, augustus 19, 2022
HomeEventsDag van de ICT-coördinator 2018 - Van Roey interview

Dag van de ICT-coördinator 2018 – Van Roey interview

Van Roey interview

Op 15 maart 2018 was er de Dag van de ICT-coördinator bij de hogeschool PXL in Hasselt. Deze netwerkdag staat in het teken van elke ICT-coördinator in een school. Vicli organiseert voor de derde keer de Dag v/d ICT-coördinator en wil zo ICT-coördinatoren verenigen.

Tijdens de beurs heb ik even de tijd genomen om de verschillende standhouders kort te interviewen en hem telkens te vragen wat ze konden betekenen voor een school of een ICT-coördinator in het onderwijs. In bovenstaande video zien jullie een interview met Bram Smets van de firma Van Roey.

De komende dagen zullen er nog meerdere interview video’s op deze blog en op mijn Youtube kanaal verschijnen, dus hou dit zeker in de gaten!

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...