dinsdag, augustus 3, 2021
HomeGoogleVideo: Google Home, de luidspreker waar je alles aan kan vragen

Video: Google Home, de luidspreker waar je alles aan kan vragen

Een tijdje geleden schreef ik al een populair artikel waar ik meer in detail ging over hoe de toestellen met slimme assistent, zoals een Google Home, ons onderwijs in de toekomst kunnen veranderen.

Hey Google Home, wat kan jij eigenlijk allemaal?

In bovenstaande video probeer ik mijn eigen eerste indruk te geven van een luidspreker met ingebouwde Google Assistant. Ik heb deze Google Home nu een aantal weken in gebruik in mijn eigen woning. Deze is momenteel nog niet beschikbaar in het Nederlands, maar het concept bevat heel wat potentieel voor je eigen gezin en zelfs in ons onderwijs.

De link naar alles wat je met je Google Home kan doen: https://assistant.google.com

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

print

Comments

comments

Loading...