maandag, juli 4, 2022
HomeGoogleOok Chromecast krijgt een Ultra upgrade

Ook Chromecast krijgt een Ultra upgrade

Ultra!

Een Google Chromecast, en sinds een tijdje ook de Chromecast Audio, zijn al enkele jaren een vaste waarde in veel woningen en organisaties die mee zijn in het hele draadloos streamen van muziek, data en video. Ook ik gebruik het toestel dagelijks voor het streamen van Netflix video’s of voor het tonen van een Youtube video voor de kinderen. Nu komt er voor de echte die-hard streamers ook een Chromecast Ultra op de markt die het mogelijk maakt om de nieuwste 4k-resolutie op je scherm te toveren.

Het accessoire gaat wel bijna dubbel zoveel kosten als een normale Chromecast en zal voor 79 euro te koop zijn. De Chromecast Ultra is vanaf 8 november beschikbaar.

print

Comments

comments

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Loading...